Uw website op alle apparaten zichtbaar

Een website laten maken is altijd een goed idee. Maar de kans is groot dat u al een website heeft. Als u ondernemer bent kunt u eigenlijk niet meer zonder. Maar de ontwikkeling op dit gebied gaat vrij snel, de kans is dus groot dat uw website al sterk verouderd is in de loop van de jaren. Belangrijk dus om eens een nieuw design te laten ontwerpen, want in veel gevallen kunt u dit niet zelf.

Uw website ook op mobiel zichtbaar

Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn ook mobiele apparaten steeds populairder aan het worden. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. En ook deze mensen maken responsive website laten makennatuurlijk gebruik van het internet. Wanneer uw website niet goed zichtbaar is op deze apparaten, kost u dit letterlijk geld. Mensen kunnen de website niet goed bekijken op hun mobiele apparaten en zullen uw website verlaten.

Dit is geen goed idee, en heeft tevens een neveneffect. Zoekmachines zoals Google en Bing zullen ook opmerken dat gebruikers niet helemaal tevreden zijn met de website, en dit zal lagere posities met zich meebrengen. Zorg er dus altijd voor dat in uw nieuwe design ook wordt gedacht aan mobiele apparaten. Er zijn eigenlijk 2 mogelijkheden als uw wilt dat uw website ook op smartphones en tablets zichtbaar wordt.

Responsive website laten maken?!

Ten eerste is er de mobiele website. Dit is eigenlijk een mobiele versie van uw website, en ziet er over het algemeen vrij simpel uit. Deze website wordt geladen op het moment dat een gebruikers uw website met zijn of haar mobiele telefoon bezoekt. De andere optie zijn zogenaamde responsive websites. Dit zijn sites die kleiner worden wanneer iemand met een telefoon de website bezoekt. Deze laatste variant is eigenlijk de beste keuze, zo heeft u 1 website die voor alle computers, tablets en telefoons te bezoeken is. Dit is de toekomst. Vraag hier dus altijd om bij een website laten maken bij het webdesign bureau van uw keuze.

Wanneer u een offerte opvraagt van een webdesign bedrijf, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. U kunt echt niet meer zonder een website die niet zichtbaar is op mobiel. Daarnaast kan een goed webdesign bureau u ook helpen met het vindbaar maken van uw website in de zoekmachines. Direct een goed moment om dit aan te pakken.